torsdag 28 december 2017

Vad händer här då?

Jo det ska jag säga dig:
Jag är på väg :)

Under hösten har jag köpt på mig ett och annat allt med fokus på vandring. Har tränat spanska via Duolingo, har mött vänner som vandrat, som planerar sin vandring alternativt tänker gå men vet inte när. Har läst bloggar, har kollat Youtube och gått med i forum på fejjan.

Känner mig trygg med att vandringen kommer gå finfint alternativt jag går så länge jag orkar/vill finns alltid chans att fortsätta sin vandring där den avslutas. Ledigt kommer jag kunna ta!

Sen finns det ju då en hake, något som är en större utmaning än övrigt. Något som faktiskt känts stressande och lite som oövervinnerligt. Turligt nog är jag bra på att be om stöd :)

Så passade på en dag när jag hade besök av två av tre söner. Så härligt att få ta del av grabbarnas kunskap - för är det något som är säkert så är det att barn kan man lära sig mycket av. Nu är min flygbiljett bokad! Flyger från Landvetter den 10 juni och den 11 juni kan min vandring börja!

Strax är det dags att sätta mina mål inför 2018. Finns en tanke kring förträning inför vandringen. Får återkomma till det - först ska jag jobba mina sista två kilometerar för att uppnå 2017 års mål om att jogga 300 km!

Men det bästa av allt är att jag har blivit farmor till Agnes! Dagen innan lucia kom hon som en förtidig julklapp, den bästa jag någonsin fått!
2 kommentarer:

  1. Ja tänk, nu är hon redan en månad gammal! Stort grattis även här till de nyblivna föräldrarna och Favouritegranny!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera