torsdag 10 maj 2018

Inför min Camino


Inser att min Camino närmar sig med stora steg. Något som jag inte riktigt fattar själv. Mitt fokus är att avsluta mitt nuvarande jobb och starta upp mitt nya! Så med andra ord så händer det mycket innan avfärd!

Därför är det skönt att bryta av med lite vandring. Denna gång styrde jag stegen mot Ed och Tresticklan. Bodde på vandrarhemmet tillsammans med en grupp vandringsvänner. Tillsammans traskade vi in över gränsen till Norge och tillbaka igen.


Stannade till vid Budalsvika och Tomte-Elias hule. Totalt gick jag 13,5 km, med pauser var jag ute i ca 5 timmar och njöt av väder, sällskap och naturen.Buen Camino vänner!

1 kommentar:

  1. Systemet har sitt eget stötskyddssystem med mycket rolex kopia stabila lager och arbetar vid 3Hz (21 600 bph) med 36 timmars reserv. Den handinredda och monterade rörelsen kräver replika klockor många timmar att producera och är en riktig höjdpunkt i produkten Double Impulse Chronometer. De frostade rörelsebryggorna är mer typiska för engelska (mot schweiziska) rolex kopior klockrörelsedesign. Ett redskap med snigel-stil-motiv tillsammans med en applicerad pil fungerar som en klockor kopior reservfärgningsindikator på klockans rörelse. Jag är ganska imponerad av systemet, men jag skulle ha velat se Charles Frodsham rolex klocka kopia & Co. installera en större stamkammare på grund av det faktum att det dubbla impulseregleringssystemet verkar vara fake Breitling ett kraftsvag och många av dagens armbandsurägare förväntar sig att minst två dagars maktreserv i en tid som endast är manuellt fake Omega lindad.
    På ratten har rörelsen bara tiden med en stilig sekundär sekundärratning. Den vita urtavlan är tillverkad fake Hublot av keramik (en bra modern ersättning för emalj) och den har använt timmarkeringar som finns i antingen fake Cartier bilderna arabisk sifferstil, eller också finns i romerska siffror. Som du ser är händerna och timmarna flamfärgade fake Patek Philippe på Double Impulse Chronometer-klockan. För att vara lite "annorlunda" använder Charles Frodsham & Co. en lättare fake Panerai flammekänsla som ger en lila färg jämfört med den traditionellt sett blå ton för flambehandlad fake Tag Heuer metall.

    SvaraRadera