söndag 26 april 2009

Svart & vit

När jag njuter som mest av våren har en av grabbarna det som tuffast! Nu är det enormt mycket pollen som flyger omkring och ställer till det. Turligt nog fick vi ett stilla vårregn tidigare idag. Nu kommer det några tuffa veckor för honom då han knaprar piller mest hela tiden men ändå påverkas han negativt!

Min dag då? Jo då - ett och annat har jag allt hunnit med. En hel del hushållsarbete fanns kvar eftersom både maken och jag var borta på lördagen. Å sen skulle det ju handlas inför veckan - så...

Men vid 16 kom mamma och syrran + hennes son som ville träffa kusinerna lite.
Nu har vi bokat boende i Amsterdam - håll tummarna för att det kommer att fungera! På vägen ner så tänker vi passa på att hälsa på en kusin tur att man kan få gratis boende ibland eller hur? Efter det blir det en natt troligen i närheten av Bremen men upp mot havet. Innan vi tar oss till Amsterdam.

Tre virriga tjejer kan läsas damer om så önskas på vår väg genom utlandet! Ingen av oss har någonsin kört utanför Danmark;-))

Svart och vit står det! Jag var och hälsade på hos copyrightmaria och blev inspirerad av hennes foto. Så nu har en av vitsipporna fått vandra vägen över till svartvit!

4 kommentarer:

  1. Mmmm...jag vet precis hur sonen Din har det! Men jag har allt det lite bättre sedan jag var hos "Naturdoktorn" för nå´t år sedan.
    Så jag kan njuta mycket mer än innan...för då njöt jag bannemej INTE! ;o)

    Ha en underbar dag! ♥
    Kram på Dig

    SvaraRadera
  2. Tycker så synd om alla pollenallergiker, både min pappa och min bror är drabbade. En gång när vi hade middag i trädgården fick min bror sådant näsblod att han fick sitta i bilen med air condition på för att klara sig till det var dags att åka hem!

    Jag ska se om jag kan komma på lite resetips till dig, vi har kört till Holland via Bremen några gånger. Återkommer i annat forum!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack för ditt inlägg hos mig! Hur hittade du till mig?

    Ha det så bra!

    Hälsningar
    Nu Jä

    SvaraRadera
  4. Vilket vackert foto!

    Vacker. Precis som fotografen!

    SvaraRadera