söndag 21 november 2010

Halmstad tur och returIgår åkte vi ner till sonen i Halmstad.
Stannade till vid laxbutiken utanför Falkenberg
och köpte med oss lite mysmat.
Efter en trevlig kväll tillsammans
lyckades vi med konststycket att sova 4 personer i en etta;-))

Efter en mysig frukost
gick vi och shoppade med "mammas ica-kort".
Grabben fick hjälp med att få upp en adventsstjärna i fönstret
vet att det är en vecka för tidigt men...
och vi fikade och åt lunch tillsammans
innan vi gav oss av hemåt igen.

Denna gång stannade vi till vid ett annat måste
nämligen IKEA;-))

4 kommentarer:

 1. Man blir så hungrig när man läser din blogg det bakas lussebulla, ska göras lax o så kakor på en torsd. efter vattengympa...mums!
  Tur att jag har varit på ett event idag för där var det också uppdukat med mini blåbärspajer, "ostkaka" på eng. fruktsallad m.m du kan läsa om det på Linda Skugges blogg el. så får du se senare på min, måste bara ladda kameran så jag kan föra över bilderna.

  Kramis från Pockethexan själv som vill berätta att det går bra att vara med under hela dagen på min tävling där man kan vinna fotosaker för 300kr, saker som canvastavla (superfin jag bestälde en själv på ett foto av barnen) o fotobok osv. ville bara berätta för de nämaste som inte e me att det fortfarand går bra till midnatt (du har ju redan en extra lott eftersom du e följare)

  SvaraRadera
 2. Det är inte utan att man längtar efter de där adventsprydnaderna nu. På något sätt jagar man då bort novembertristessen...

  SvaraRadera
 3. Köpte ni en bit varmrökt lax så blir jag avundsjuk - det är nämligen min favvolax. Här nere hittar man den godaste i Lomma.
  Trångt men hjärtligt låter det som ni haft det. (konstig mening...)
  I min hink har jag varmt vatten, en skvätt fönsterputs och en skvätt T-röd som gör under för flugskitarna. Handskar behövs dock och ibland en näsklämma om man råkat skvätta i för mycket. Men fina blir fönsterna och det är ju det bästa!

  SvaraRadera
 4. Bra där! Lär upp barnen, det är vad jag alltid har sagt :)
  (jag har för övrigt börjat "adventa" hemma, eftersom jag åker bort nästa helg..fast det här är något helt nytt hos mig - hjälp)

  Kram på're!

  SvaraRadera