onsdag 15 juni 2011

Starten har gått!


I söndags gick startskottet för räkmackemumsandet!
Omdömet för Rådhuscafét i Vadstenas macka lyder:
Goda rejäla räkor,
lagom mängd majonnäs,
extra plus för att ägget var skivat på hela mackan,
mycket mumsigt bröd.
Bara ros med andra ord;-))

Idag gick startskottet för jordgubbstårtorna 
men det är en helt annan historia.

4 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Det såg gott ut!

    Ha det fint! :-)

    SvaraRadera
  2. En riktigt stor och god räkmacka är som en hel middag, en favorit här också. Det är viktigt att det inte är för mycket majonnäs men gärna mycket ägg så att det räcker till hela mackan.

    Ps: pojkarna på mina bilder är tillfrågade, det gör jag alltid. DS

    SvaraRadera
  3. Vad var det för bröd då? Vitt, ljust, fröigt, mörkt, surdeg, råg ...

    Själv åt jag skaldjurssallad idag, med massor av goda räkor!

    SvaraRadera
  4. Mums så gott det ser ut! Måste äta mer räkmackor i sommar :)

    SvaraRadera