Dags för steg två i likörtillverkningen.
Å nu återstår den stora frågan:
VAD GÖR MAN AV DE VODKAINDRÄNKTA KÖRSBÄREN?
I receptet beskrivs hur man ska sila bort bären
men sen då?
Kan jag likt Emil i Lönneberga äta bären
eller kanske inte
för tänk om jag blir som hönorna?
Ska man lägga dem i frysen?
Ska man torka dem?
Ska man blanda dem med slödrick?
SNÄLLA GE MIG TIPS OCH IDEER!
Jag åt upp bären som blev kvar i bålskålen, en gång för mycket länge sedan.Tydligen hade bären sugit i sig annat än dricka...Jag gör inte om det :))
SvaraRaderaHa det bra! / Ann-Louise
nej men du, det finns ju massa mjuka kakrecept etc där man ska ha lite sprit i och även spritade bär! Nu är jag inte så bakkunnig att jag kan peka ut några men det kan vara ett bra tips!
SvaraRaderaprecis som Ann säger, det finns kakrecept mm där bär ska ligga i sprit först - dock kanske sötare sprit än vodka. Prova en kladdkaka?
SvaraRaderahm. Bra fråga. Vet faktiskt inte. Däremot blev jag väldigt nyfiken på detta recept. Finns det möjlighet att få ta del av det?
SvaraRaderaHa en fin dag! KRAM
Inte en aning.. Men skulle man inte kunna torka dem och sedam ha dem i något bakverk av något slag? ;P
SvaraRadera~Titti
Anni:-) tror du har en poäng där ja...så stark sprit kanske inte är så vanlig i kakor. Men å andra sida, det är ju likör Anne-Lie gör och borde inte då de vodkaindränkta körsbären numer vara likörindränkta dito? När man tänker efter?
SvaraRadera