fredag 9 december 2011

Fredagskväll med glöggmys

Fredag är det och mys blir det! Ni vet må-bra aktiviteter för att orka med mörker och rusk. Å idag har det varit kålsvart ute och ett iskallt regn har piskat mina kinder med hjälp av stormvindarna.
Värmer glögg, plockar fram pepparkakor och väntar på direktleverans av ost från Linnégatans ostaffär i Trollhättan. Ikväll blir det lite glöggmingel hos mig och kanske lite Idol till det.
Grabben kände att han inte var fullt redo för flytt ännu och tackade klokt nog nej - helt klart skillnad från 08-landsperspektiv men fullt möjligt här i landsort. Men det kommer fler möjligheter och han har ju hela livet framför sig så...
Hoppas nu att min bil snart är lagad och att kamremsbyte inte är så himla dyrt, vill ju ha lite kvar till julklapparna;-))

3 kommentarer:

 1. Ja,våra killar bor väl hemma till de fyllt 30! Hihi...skämt åsido, det är helt klart lättare att få tag i egen lya ute i landet, brors dottern i Falun har sedan länge flyttat hemifrån. Värre är det med jobb dock? fast nu så pluggar hon (pojkvännen jobbar).

  Mys på på fredagkvällen du, här är lika svart och regnigt-jag får väl se det som positivt att jag inte jobbar utomhus i alla fall! :) fredagkvällar är inte kul att åka till jobbet tyvärr...men men, det blir bra när jag är på plats! Kram!

  SvaraRadera
 2. Jo det är klart, det är viktigt att de känner sig mogna för det och onekligen är det så att det uppstår fler tillfällen här på "landet" än i storstan! Fast jag är lite orolig att min äldste värdesätter sin lägenhet mer än att se till att jobba för att bli färdig gymnasielärare snabbt...

  SvaraRadera
 3. Kan inte låta bli att fnittra lite. Har du rödkål, vitkål eller grönkål? :-P

  SvaraRadera