tisdag 6 december 2011

My lucky day!

Ja vad ska man säga!
Sovmorgon hade jag men fem vaknade jag - kanske inte så turligt. Men en lugn och skön morgon blev det. Vek lite tvätt och passade på att diska innan besöket hos frissan.
Njöt av mina två timmar på salongen men kanske inte lika mycket när det var dags att betala, de där införtjänta stålarna har en tendens att flyga iväg nu när man behöver dem inför julen.
Väl framme vid jobbet parkerade jag utanför kontoret. Brukar stå en bit bort på en fri parkering men kom ju så sent så nu var jag lat/smart. Satte klockan på ringning så att jag inte skulle missa parkeringstiden.
Såg parkeringsvakten från mitt fönster men jobbade lugnt vidare. Gick ut 10 minuter innan utsatt tid, trodde jag ja! Det var visst bara tretimmars parkering utanför jobbet! Gissa om jag tackade min lyckostjärna när parkeringsvakten kom fram och informerade mig om detta, samtidigt som han höll massa utskrivna p-böteslappar i näven! Men det fick gå för denna gång - så puss på dig kära p-vakt;-))

3 kommentarer:

 1. Jättesnygg i håret!

  Och i bland ska man banne mig ha tur med p-vakter också-så man kan vara snäll i tanken mot dem, de gånger man inte har det :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt att vara tillsnoffsad innan jul!
  Snyggt!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg du blev i håret :)
  Vilken sjysst parkeringsvakt!

  SvaraRadera