torsdag 1 december 2011

Nya traditioner

Så står då staken där i fönstret och påminner om att det är advent! Fyra veckor kvar till jul.

Fyra veckor som inte ska fyllas utav stress och måsten utan mer av "måbra" aktiviteter. Idag innebar det en träff med två tidigare kollegor från Skaraborg. Vi har snackat föräldrastöd, arbetsordning, vad & hur frågor dvs politikens roll/ansvar & tjänstemannens roll/ansvar. Utöver jobbsnack var vi ute och lunchade och då kunde vi snacka lite privatliv oxå. Med andra ord sitter jag här fylld av måbra känsla!

Så min nya tradition är att fylla december med måbra aktiviteter! Vad fyller du din december med?

3 kommentarer:

 1. Än så länge, en känsla av att det är mysigt, tillräckligt lång tid för att det ska kännas nåbart att göra lite julgodis, städa, njuta och köpa julklappar-sen när det närmar sig...då är det bara stress över allt jag inte gjort -mer än njutit!

  och du förresten, har du varit i EAS antikbod på Österlånggatan? Från Stranna och en bit ner i riktning mot Nohab. Har bara tittat i fönstret och sett lite nostalgigrejor :-)

  SvaraRadera
 2. Det låter fint!
  Ska absolut försöka göra detsamma. har lite julklappsstress men annars är det lugnt här också. Jag tänkte vara ledig några dagar innan jul och bara vetskapen om det känns avstressande och bra. Vi ska inte heller vara hemma hos oss på julafton och det gör ju att det inte blir lika mycket ståhej heller.

  SvaraRadera
 3. Ja,december kan ju vara oerhört stressigt. Men jag ska försöka att njuta lite också. Jag och maken ska ta en hotellnatt i Falun med god middag hoppas jag, när jag ska upp och julpynta lite hos pappa. Har semester innan jul (svårare att få semester under julen,då ska jag jobba).
  Jag ska se Lena Ph på Cirkus, och gå på Stadsteatern. Njuta av en julkonsert där svågern är med i kören. Så mycket julklapps shopping blir det inte, så skönt!

  SvaraRadera