torsdag 12 april 2012

Vara tur och retur

Idag tog jag med mig grabbarna till en herrekiperingsbutik. Inte var dag man besöker en sådan inte! Men det är helt klart värt att ta ett varv till Fagerbergs i Vara för där är det service vill jag lova!

Den blivande studenten blev behandlad med enorm vördnad och respekt - varenda timma han tillbringat hängandes över läxböckerna bara flög bort! Han provade den ena modellen efter den andra innan han blev nöjd - snarare mer än nöjd! Därefter skulle det till en skjorta och slips och när vi ändå höll på köptes ytterligare en skjorta, en fluga och en gördel. Å så snyggt det blev helt klart. Å nu är alla kläder fixade till student och studentbal!

När vi ändå var på plats passade mellangrabben på att köpa sig en kavaj, två skjortor och en fluga. Vi sågs nog som rätt goa kunder för vi fick både rabatt, två par kallingar och ett par sockar på köpet.

Säger bara det att de kom in i butiken som pojkar men kom ut ur den som män. Tog med mig de båda männen till Conditori Nordpolen där vi käkade och sen till Sivans ost där vi köpte lite "goost". Mamman däremot något fattigare men ändå så mycket rikare;-))

4 kommentarer:

 1. Visst blir de mer än stiliga i kostym våra fina pojkar...ehum...män!!

  SvaraRadera
 2. Här vill den blivande studenten gärna ha en vit kostym ... kanske dags att börja leta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så spännande med en vit! Däremot kanske inte så himla praktiskt eller?!?

   Radera
 3. Ahh, då vet jag vad nordpolen är och förstår din förtjusning så väl!
  Vilken underbar reflektion du slutade ditt inlägg med också.
  Då är det lätt att vara generös!

  SvaraRadera