torsdag 7 juni 2012

Här är jag ;-)

Helt rätt så undras det om jag gjorde magplask med tanke på att här varit så tyst och öde så länge! Men se så är det inte;-)

Men det är och har varit liksom môcke nu! Varit i Cambridge på engelskakurs med arbetskamrater i en vecka, stöttat sonen genom de sista hysteriska veckorna av skolarbete innan betygen sätts, firat mellansonens 21 årsdag, fått hem sjuksköterskestudenten, förberedelser inför student! Å utöver det så måste jag ju socialisera oxå;-)

Så idag är jag mitt i förberedelserna av den Italienska buffén som ska stå på morgonagens fest. Fortfarande är allt under kontroll men känner på mig att det kör ihop sig under morgondagen. Det har ju blivit en ny dimension att ta hänsyn till med tanke på att vi nu har två hem. Gäller att komma ihåg var de olika skålarna och glasen står ;-)

Annars är det lugnt! Har bestämt mig för en vit månad för att se hur det påverkar min träning så idag har jag varit på systemet och köpt en låda vitt...

3 kommentarer:

 1. Så mycket att göra och ändå så fräsch - det är bra det!
  Håller alla tummar för en lyckad fest hos er i morgon. Vi ska på genrep hos en kompis i morgonkväll sen har jag 2,5 dag på mig att komma i ordning här.
  Visst är det kul om än lite hysteriskt!
  Kram Monica

  SvaraRadera
 2. Va kul att få se dej igen! Förstår att det är mycket nu!
  Lycka till med allt!
  Och en låda vitt borde ju göra susen! :)

  SvaraRadera