måndag 9 juli 2012

Sommardagar som kommer och går

Min vår och försommar har varit intensiv värre men nu börjar jag äntligen komma ikapp. Njuter utav vad sommaren har att erbjuda och nu har till och med semestern startat.

Startar min semester med en tripp till Strömstad där syrran och jag har hyrt en lya. Min lya här hemma kommer sonen få rå om alldeles för sig själv. Vilket han säkerligen kommer göra med bravur! Minns när jag bodde hemma och mor, far och lillasyster åkte på semester medan en annan stannade kvar och jobbade. Som jag minns det var det rätt skönt att få rå om sig själv ett tag. Lite som att ha fått börjat sitt eget vuxenliv fast inte med allt ansvar som det innebar. Verkar faktiskt som om grabben är lik mig där som tur är ;-)

5 kommentarer:

 1. Kul med ett inlägg här på bloggen. Annars är det ju tur att "fejan" finns ;-)
  Visst minns man känslan att att få rå om sig själv de där första gångerna. Det var spännande och lusten till något eget startade.
  Vår Oscar mår som en prins i huset han passar, det ordnas grillkvällar och filmkvällar för fullt och jag är glad att han trivs och det är väl bra för mig att få vänja mig så här succesivt på hur det kommer att bli.
  Sparar pengar gör jag om inte annat!

  Ha en skön semestertripp med syrran din!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig semester!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Tur att han slipper klippa gräsmattan ...

  Själv minns jag alltför väl alla gånger jag och brorsan var ensamma hemma och han envisades med att jag skulle äta lika stora portioner som han!
  Men vi hade inte heller någon gräsmatta att klippa, storgatsten är lätta att sköta!

  SvaraRadera
 4. Härligt!
  Ha nu en underbar semester!!!

  SvaraRadera
 5. Har du fastnat i semesterlunket eller vad? ;)

  SvaraRadera