söndag 14 oktober 2012

Vänskap som varar

I helgen har jag varit och hälsat på bästa väninnan i Hofors. Det var verkligen ett tag sen vi sågs men samtalet tas upp där det senast slutade. Det är så det är med goda vänner!

Å som vi snackade! Det blev sent innan vi kom i säng på fredagsnatten eller kanske ska man säga tidigt lördagsmorgon? Vi hann att avklara det mesta som hänt i våra liv sen vi senast sågs ...

På lördagen åkte vi till Gävle och käkade fantastisk mat på Church street saloon innan vi gick till konserthuset och lyssnade till Eva Dahlgren. Måste säga det att denna kvinna skriver de mest poetiska texterna och jag blev rejält tagen! Eva var verkligen en artist som gav oss i publiken allt hon hade och kärlek uppstod helt klart! Med sig hade hon fantastiska musiker och ja jag njöt på gränsen till extas;-)

... längtar redan till det är dags att träffas och fortsätta vårt samtal. Kanske vi kan förena det med ytterligare en konsert!

3 kommentarer:

 1. Låter som en underbar helg! Lite kul att du varit i just Hofors! Där bodde jag under min tonår, gick raggarrundan runt på bruket. Plankade in på folkan och så vidare....

  Lyckost du som sett och hört Eva Dahlgren! Vilken tjej va!?

  SvaraRadera
 2. Nog är det fantastiskt hur mycket musiken ger? Man vill bara ha mer och mer och mer - precis som med vänskap!
  .
  .
  .
  .
  .
  (Å choklad, men det sa jag inte så högt)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att se att du har börjat blogga igen!

  Church Street är verkligen en Gävlefavorit!! Provade du på Daquries:en? Totally fab!! :p

  Kram Titti

  SvaraRadera