onsdag 12 december 2012

Så himla glad idag!

I lördags invigde jag mina nya skidor då jag tog en runda på Hunneberg med allra goaste C. Solen strålade och det glittrade i snökristallerna, kunde inte varit så mycket bättre eller kunde det det?

Jo för jag hade missat en liten detalj och det var att lägga på valla. Så det var lika halt åt båda hållen vilket gjorde det hela lite extra tufft ;-) Detta har jag känt i ljumskarna vill jag lova! Skidåkning är annars en mycket skonsam träningsform och otroligt bra konditionsträning då den får de stora muskelgrupperna (ben och armar) att jobba på samtidigt som mage och rygg får sin del den med.

Noterbart är att tröjan som jag bär stickade jag antingen i högstadiet eller gymnasiet och den passar än idag!

Dagens datum 121212 är säkerligen speciellt för många, 9 par vigdes på jobbet under dagen. Men för mig kommer denna dag förknippas med min son. Han genomförde sitt praktiska prov i utbildningen till sjuksköterska. Ett prov som han genomförde med bravur! Men det stoppade inte där utan idag blev han även erbjuden tjänst med start två dagar efter sin examen. Kan bara gratulera barnavdelningen på Halmstads lasarett som idag har lyckats "fånga" en perfekt medarbetare!

Jag är stolt som en klockarekatt ;-)

3 kommentarer:

 1. Sån härlig bild på dej! Och en underbar tröja :)
  Stort Grattis till sonens examen! Här hemma peppar jag min yngsta att kanske tänka sig att plugga till just sjuksköterska....där finns det hopp om jobb i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. Undrar om dina hurtiga skidturer och dubbla vattengympastunder är nån sorts reaktion på boken du läser? :-P

  Grattis till grabben - det är så härligt när det går bra för "de små"!

  SvaraRadera
 3. Härligt att vara stolt - det förtjänar ni båda två :)
  Kram Titti

  SvaraRadera