söndag 3 februari 2013

Minns hur det var

Det fanns en tid då helgerna var fullspäckade med aktiviteter! Barn som skulle köras hit och dit. Det var sammandrag, träningar och tävlingar. Det var kläder som skulle packas, matsäckar som skulle fixas och väckarklockor som skulle sättas. När man som jag hade tre aktiva grabbar så var det helt klart hektiskt! Som jag längtade efter en ledig helg då jag inte behövde åka iväg.

Långt ifrån så är det idag!

Numera har jag ofta en "tom" helg framför mig när jag går hem från jobbet på fredagen. Nu är det inte så att jag sitter hemma och ugglar och att helgen är helt tom. Utan min helg fylls numera av andra aktiviteter där långa sköna frukostar är en del.

Men så ibland saknar jag den där hektiska tiden - tänkt det trodde jag inte då ;-)


Igår tog jag cykeln till den hall där syrrans dotter var och spelade handboll. Missade de två första matcherna för jag var för seg på morgonen men sista matchen som startade 10.15 hann jag se. Därefter hade jag en ocean av tid framför mig att ta vara på!


1 kommentar:

  1. När man är mitt i det fattar man knappt vad man gör, efteråt fattar man inte att man verkligen hann med. Njut av din egentid, du!

    SvaraRadera