fredag 20 november 2009

ABC i ord og bilder - I

Ja en veckan har snabbt passerat och det är dags för ytterligare ett inlägg i ABC i ord og bilder som nu kommit fram till i - det där raka strecket med en fluglort över som Pippi sa.

Jag rotar i mitt arkiv för jag tänker bjuda på isiga bilder. Idag är det nästan 10 grader ute och inte någon is så långt ögat når - däremot har vi faktiskt skådat solljuset idag. Bor inte så långt från Göteborg och där hade man haft 3 soltimmar, fram tills igår under, november månad - inte undra på att jag känner det som om det är natten hela tiden;-))

Nä nu längtar jag efter lite snö och is som kan reflektera de få värdefulla solstrålar som letar sig fram i mörkret. Bilderna jag bjuder på tog jag när maken och jag tog en kylslagen promenad lägst Trollhätte kanal den 6 januari 2009.


14 kommentarer:

 1. Naturen lager de flotteste skulpurene. Det er fantastisk å se på slike vannfall som dette som bare fryser brått!
  Vakkert!

  SvaraRadera
 2. Naturen byr på masse...bare å se seg rundt :)

  SvaraRadera
 3. Vildt fascinerende - fint I-indlæg.

  SvaraRadera
 4. Herlig isbilde av en frossen foss. I morgen ser vi solen for sistte gang på to måneder her i Tromsø, så det er bra vi går inn i adventen med julegater, levende lys inne og fantastiske farger på himmelen når været er klart. Men er det overskyet, så lever vi som inne i en svart sekk! Takk for kommentar. Bale meld deg på en bloggkonkurranse (det florerer av de her inne), så blir det raskt en gevinst på deg også!

  SvaraRadera
 5. Idag skiner faktiskt otroligt nog solen från blå himmel, jag kan inte komma ihåg sist det hände så nu SKA jag ut, men annars så är jag enig med dig, nu får det gärna komma lite snö..

  SvaraRadera
 6. Nydelig bilde av frossen frost, god I

  SvaraRadera
 7. Is er godt. Nogle slags is er bedst på billeder. Din is er eksempel på det sidste!

  SvaraRadera
 8. FLott bilde men den isen kan godt holde seg unna en stund.

  SvaraRadera
 9. Festelig "Pippis" forklaring på bostaven "i".

  Flotte bilder.

  SvaraRadera
 10. Is fra meg også, herlig å se mønsteret og du har fanget det så fint! Ha en super uke! Anne-Lise

  SvaraRadera