fredag 5 juni 2009

Allt är inte guld som glimmar


Idag var jag med mellangrabben på banken! Han är ju myndig numera så när vi skulle ta ut de 4 000 kr han lånade av oss för att köpa sin dator så var det stopp! Å kan väl säga att vi fixar det ekonomiskt men kände ändå att vi ville ha våra stålar!

Okey när vi ändå var på plats så passade grabben på att skaffa sig ett personkonto med tillhörande kort. Damen i kassan var något rörig - eller ärligt talat hel snurrig.

När min grabb skrivit på alla papper så undrade hon var pengarna var? - ja inte hos oss ivf för hon hade inte plockat fram dem ännu. Lämnade grabben och banktanten så att de kunde fixa det sista. Jag hade fyra burkar med enkronor, femtioöringar och femkronor som skulle sättas in på kontot. Det rasslade på rätt bra! 2 451 kr är nu insatt på semesterkontot;-))

Ja så kommer då grabben med alla papper, internet dosan och .... pengarna då? Ja inte hade han några 4 laxar med sig inte utan damen i kassan hade glömt av pengarna igen!!! Tur att lilla mamma var med - skickade in grabben igen och tillslut fick han sina stålar.

Ute på stan "vrölade & brölade" de nybakade studenterna så att de blev hesa. Det var kallt men de såg ut som om de hällde i sig en hel del för att fixa lite invärtes värme;-))

4 kommentarer:

  1. Då kanske det blir en tur till Stockholm ändå...

    SvaraRadera
  2. Det var en förvirrad banktjänstekvinna... Vågar man lita på den banken?
    Bra att du lämnade sonen själv med henne ändå, för du visade ju trots allt din son att du litade på honom.

    Mammarazzi - vilket kul smeknamn. Det får du heta!

    Vart ska ni åka på semester?
    Sov gott och dröm sött.

    Isabelle

    SvaraRadera
  3. Vilken söt staty och vilken snurrig banktant.
    Hälsningar Kerstin

    SvaraRadera
  4. Å hon har hand om era pengar..........
    ibland undrar man!
    Perfekt samling till semesterkassan!
    Kramar

    SvaraRadera