lördag 13 juni 2009

Tråkigt och det ska man vara glad över - eller?

Ja jag får väl säga som Alfons Åbergs farmor - det är bra att ha tråkigt! Har lite svårt för att få in det i skallen bara. Men tråkigt är vad jag har idag. Det är trist väder, alla i familjen sitter i var sitt rum med var sin dator. Vi har inget planerat inför sommaren, tre veckor kvar till semester, massvis kvar att göra på jobbet som faktiskt stressar mig å jag som inte är så lätt stressad♥

Å eftersom jag har så tråkigt så ids jag inte ens fixa mat - så kvällens middag blev hämtpizza å ni som känner mig från en annan blogg vet att det kanske inte är det bästa jag kan hitta på om jag vill nå mitt mål!

Tog ett varv i trädgården och fotade lite för ikväll har vi sol på ena sidan huset och världens svartaste åskmoln på den andra - valde solsidan!

Jag har som sagt var tråktigt så jag testade Photo shop och lite olika effekter. Päronet (ursprungsbilden finns här) blev väl inte så himla konstnärligt men...
... detta är blommorna på en Paradisbuske och det är ju kanske inte lika lätt att se för oss vanliga trädgårdsamatörer. Men känner ju en och annan trädgårdsspecialist som kanske kan se både det ena och det andra;-))

Nu ska jag bara sitta här och vänta in att det roliga kommer för det var ju det som Alfons farmor sa - att man måste ha tråkigt för att märka när det roliga börjar;-))

1 kommentar:

  1. Hej! Hoppas att du får en bra dag idag. Ibland tycker jag att det känns underbart skönt med en lång oplanerad dag men ibland känns det urtrist och långtråkigt. Jag imponeras av dina fina bilder. Läckert päron!
    Hälsningar Kerstin i Mjölby

    SvaraRadera