Ett Gravensteiner äpple från trädgården. Så här härligt röda blir de om de får lite sol på sig. Konstigt? Jag som tyckt att sommaren regnade bort men...
Idag köpte jag lokalodlade äpplen, två sorter. Den ena var just Gravensteiner. Tänkte göra äppelpaj till efterrätt idag. Kan det passa, eller är de godare att äta som de är?
Dina vackra bilder inspirerar! Tittade också i förra inlägget. Takbilden från Italien (?) är en vacker komposition. Himla fin.
Nu ska jag förbereda för lite kalas här hemma. Pussåkram!
Finns två olika Gravensteiner, gula och röda. Vansinnigt goda är de, men mina drabbas ofta av fula fläckar på skalet.
SvaraRadera...ååå, vilka goda äppelpajer ni ska få hemma hos er!
SvaraRaderaKramis!<;}
PS:vad tycker du om dagens författarinna hos mig, har du läst något av henne?DS.
Idag köpte jag lokalodlade äpplen, två sorter. Den ena var just Gravensteiner. Tänkte göra äppelpaj till efterrätt idag. Kan det passa, eller är de godare att äta som de är?
SvaraRaderaDina vackra bilder inspirerar! Tittade också i förra inlägget. Takbilden från Italien (?) är en vacker komposition. Himla fin.
Nu ska jag förbereda för lite kalas här hemma.
Pussåkram!