tisdag 27 april 2010

Årets första maskros

Årets första maskros dokumenterades igår dock lyckades jag inte få skärpan där jag önskade när jag gick från det ena mötet till det andra. Gårdagen var välfylld och startade med morgonpromenix vid 6-tiden och avslutades först vid 21-tiden med ett möte. Raka spåret hem och hopp ner i sängen;-))

Idag har det varit underbart väder ute. En liten lunchpromenix till "gröna skylten" där jag köpte en flaska vitt och en flaska rose - nu vill jag ha värme till helgen så att jag kan njuta för fulla muggar. Flexade ut lite tidigare för att hinna sitta i mor och fars trädgård en stund innan mamma och jag gick på vattengympan.

Döm om min förvåning när jag ser mig själv i spegeln på badhuset - solen har verkligen gjort sitt på mig idag. Där urringningen var är nu färgen röd isf blekvit;-))

Imorgon blir det full fart igen. Får plocka lite flex igen, tur att det finns timmar där att hämta. Tänker vaccinera mig mot TBE lyssnar alltid på goda vänner innan det är dags för handledarutbildning inför att lillkillen ska börja övningsköra. Lillkillen stämmer kanske inte riktigt då han nu närmar sig 1,85 utan det är väl snarare jag som borde heta lillmamman med mina 1,66!

5 kommentarer:

 1. Oj.
  Ja maskrosor har jag inte sett än. Men 19 grader varmt har jag upplevt idag. Det var alltid nåt!

  SvaraRadera
 2. Intressant svar du gav mig och samtidigt förvånande ändå!
  Tänk att inte kunna lyssna på andras åsikter och ta till sig/lära sig av vad de andra har att tillföra!
  En stor brist. I vår lilla grupp på sex stycken, med olika yrken känner jag mig respekterad för mina åsikter och alltid lika spänd på vad de andra skall tycka om boken vi läst. Det är det som är hela poängen med bokklubben. Vi sätter betyg varje gång 1-5 efter avslutad diskussion och i går fick boken en 3:a en 2:a och resten 1:or. Så för en av oss var den ju helt okej. Hon hade hittat saker i boken som helt gått förbi mig.
  Så kan det vara!
  Att ingå i en kreativ grupp är det bästa som finns - motsatsen är förödande! Kul att du läst om Anna och gillade den, då får vi se om vi har samma smak då...
  Slår du mig i ålder så kan jag säga att jag slår dig i längd med 4cm!!!!!
  Så då står det väl 1-1 nu då? fniss!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. oj, vad jag önskade att jag kunde suttit ute i trädgården idag - när man deklarerar ska det helst regna, så att man inte missar något...

  SvaraRadera
 4. Nu börjar det ju bli riktigt varmt ute ,visst är det underbart!! Tyvärr hann jag inte se nånting av Skövde mer än hotellet och tågstationen-och ja,sjukhuset också!..Får nog åka tillbaka en annan gång ;)

  SvaraRadera
 5. Säger hej när jag kikar förbi :-)

  SvaraRadera