måndag 28 november 2011

Det börjar arta sig!

Syrran blev så nöjd över "nono-bollarna" igår! Vi som var där hade tur och fick smaka vi med. Det är faktiskt kul att ge bort saker man gjort själv. Funderar på om jag kan fixa lite mer gåvor till jul. Får bli några rundor på Myrorna för att se om jag kan hitta några fina burkar eller skålar.

Mellankillen går i väntans tider! Å nej inte ska jag bli farmor än inte men det blir en ledig etta i min trappuppgång och grabben blev sugen på att testa på eget boende. Kan ju vara en bra början med eget boende såpass nära mamma. Kan ju vara kul att han kommer lite mer nära mig så jag får träffa honom lite oftare än vad som nu har varit gällande. Nu får vi hålla tummarna för att han får lyan!

Å om han nu får lyan så vill jag att ni sparkar mig där bak om jag lägger mig i och tar över för mycket om jag vågar erkänna det här vill säga ;-))


I bilen njuter jag nu av Peter Jöbacks ljuva röst och turligt nog åker jag själv för är inte övertygad om att någon skulle njuta av min röst. Kan bara säga det att ljudnivån är hög och Anne-Lie hon sjunger med för glatta livet. Som jag har längtat efter mina julskivor -sicken tur att jag har en bit till jobbet så att jag hinner njuta lite!

5 kommentarer:

 1. Men det vore väl toppen om han fick ettan! Nära och ändå eget!

  Och så fint det blev med dina gardiner! Jag kanske ska gräva fram mina vintergardiner ur gömmorna - de är blårutiga så de är inte heller speciellt juliga ;-)

  SvaraRadera
 2. Som jag hade gillat att ha mina killar så nära mig men ändå kan man vara privat.
  Jag håller alla tummar och tår att det ska gå vägen!

  SvaraRadera
 3. Exakt tänkte precis tanken för egen del - vill nog inte att sonen ska bo i trapphuset - han måste få lära sig av sina misstag själv och jag vill inte vara där och KOLLA honom.. så där får du lite att jobba med Anne-Lie!
  Här finns jag nu: www.gudinnanimig.blogspot.com
  /mariagunilla :)

  SvaraRadera
 4. Fin bild för övrigt - den på dig - du är en stilig kvinna :) du blomstrar verkligen

  SvaraRadera
 5. Ja, kul med sonen nära, men det gäller att lära sig hålla sig borta då va?

  Just ja, Jöbacks skiva måste jag komma håg att ta med mig i bilen,sjunger så bra där oxå! Hihi...

  SvaraRadera