tisdag 13 december 2011

Ett pärlhalsband av måbra saker!

Fortsätter att samla måbra-saker inför julen. Idag innebar det att bänka sig mig framför tvn för att se Luciamorgon och dricka en kopp kaffe, som traditionen bjuder ur mina julkaffekoppar. Men lussebullen var lite otraditionell då jag bakade ut en sats som vanliga bullar men med saffran i degen och smör, mandemasa och rivet apelsinskal som fyllning. Gott var det;-))

Vid förmiddagsfikat på jobbet fick vi njuta av Vänersborgs lucior och dom kunde sjunga vill jag lova! Så mer fika blev det men även mer måbra-saker!

Kvällen avlutades med julavslutning på fotoklubben. Alla skulle skicka in 1-2 bilder av årets "skörd" och jag tog mod till mig och skickade in två av mina favoriter. Kan säga det att det var en ny upplevelse att få visa upp sina bilder på det sättet! Men det var helt klart en bra träning och ytterligare en måbra-sak. Nu sitter jag här med en glögg och myser dvs mer måbra-saker!

Vill lägga till två saker utifrån mitt förra inlägg för att förtydliga lite:
1. Jag som person har inte upplevt allt det jag mindes - vissa saker iakttog jag bara!
2. Ja Anni jag vill veta hur det var i storstan och tunnelbanan!

3 kommentarer:

 1. Ser gott ut.
  Hann se en lite stund på Lucia från Göteborg i morse.
  Visst sjöng de högtidligt och vackert men ta mig tusan om inte mina små troll på förskolan sjöng ännu bättre!!!

  SvaraRadera
 2. Vacker bild!
  Jag kom på vid middagstid att kanske skulle vi hinna se en lucia på TV, och det gjorde vi, och skönsång av Jill Johnson!

  SvaraRadera