lördag 21 januari 2012

Hemma igen!

Efter en härlig vecka i Sharm el Sheikh är jag så tillbaka hemma igen.

Å lägenheten den står kvar! Grabben har skött den exemplariskt! Har haft både 19 års kalas som nog mer ska ses som förfest, LAN och plugg med polarna men hittade inga spår av detta. Han hade till och med varit och handlat så kylskåpet var inte tomt och öde när jag kom hem.

Njöt av en smoothie till frukost och en hel hög med tidningar innan jag tog tag i tvätten. Kan väl säga det att vara så renlig att man tvättar sitt pass efter hemkomsten var lite väl överarbetat!

Nu har jag en hel del bilder att bearbeta. Bilder som blir härligt stöd till minnet inte för att det är så kort men... När det är gjort tänkte jag locka er lite med bilder från sol, bad och värme som kan passa bra så här i januaritider. Bjuder på en här som jag visat på fejjan andra kommer ni hitta i fotorian som är min fotoblogg om ni har lust så kan ni kika även där.

Bilden är tagen vid gryningen på toppen av Mose berget (2285 möh) även kallat Katarina berget, Sinai Berg och Horeb kärt barn har många namn. Men mer om detta äventyr tänkte jag berätta senare

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Borta bra & hemma också :)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Fint foto på Moseberget. Ett sånt som man jublar över när man ser det överfört till datorn.
  Fint också att ni haft det bra och självklart är grabbarna duktiga och har kul, men de vet också vad en mamma gillar.
  Härligt!

  SvaraRadera
 3. Åh så vackert! Och va kul att det såg fint ut när du kom hem. Här var det oxå okey, fast helt rent var det inte , hm.

  SvaraRadera
 4. Åhå, detta missade jag att du kommit hem strax före EFIT-dagen. Jag lade ju nästa 2 EFIT mellan min kommande resa jag, till just Egypten ;)

  SvaraRadera