torsdag 16 februari 2012

Det osar hett!

Blir bara så in i bombens trött och sur!

Efter 40 minuter i telefonkö får jag klart för mig att jag borde ha en digitalboxer för att kunna se på tvn. En tv som fungerat utan bekymmer fram tills idag. Detta trots att det kom information om att fastighetsägaren skulle byta från Comhem till Telia 2011-12-31, något jag fick reda på redan när jag flyttade in i april.

Eftersom tvn fungerat antog jag att allt var frid och fröjd för det är ändå 16 februari idag alltså hela 47 dagar in på det nya året. Men icke sa Nicke!

Idag dog tvn! Eller ja dog och dog - ingen signal rullade runt på tvskärmen. Å efter programsök och  nämnda telefonköande och rotande i skåp och lådor sitter jag så här med en död tv! Men glöm inte att räkningen är betald;-))

Hittade tillslut en boxer i ett av skåpen då boxern tillhör lägenheten och alltså inte förre lägenhetsinnehavaren snällt av dem att lämna kvar den. Men hur kul är det när där fattades en fjärrkontroll och elsladd i lådan? Så imorgon ska undertecknad hoppa av bussen vid stora shoppingcentrat för att söka upp Teliabutiken och där ska det finnas en boxer till mig. Sen ska nämnda undertecknad hoppa på förhoppningsvis nästa buss för att ta sig hem och förbereda sig inför morgonkvällens kalas. Som tur är kommer jag säkerligen bli bjuden på fantastisk god mat och dryck för det brukar det vara. Kommer med all säkerhet att tacka ja till tequilan om det frågas!


När jag tillslut vaknar på lördagsmorgonen efter fredagens kalasade ska jag installera en tvboxer - jag som inte ens vet vad en scartkabel är...

3 kommentarer:

 1. Ser fram emot att få höra hur det går! Tänk så mycket nytt du får lära dig! Har du skaffat en med inspelningsbar hårddisk, de rekommenderas ;-)

  SvaraRadera
 2. Stackare. Hoppas du får rätsida på hela den tekniska kedjan och kommer ut på andra sidan med en hel massa ny kunskap!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Tequilan satt fint innan för att klara det tekniska. Du kan! /C

  SvaraRadera