söndag 19 februari 2012

En härligt intensiv helg

Med andan i halsen kom jag hem i senaste laget i fredags. Från jobbet alltså! Hade 20 minuter på mig att svida om inför kvällens 49 års kalas. Men eftersom jag är så naturligt vacker *not* så var det inga problem;-))
Har nu firat denna goa väninna 42 gånger och lika trevligt som vanligt var det denna gång när hon bjöd på kalas. "Brudarna" skålade bland annat i tequila mellan maten och tårtan. Kan väl säga att jag kom hem mätt, nöjd och glad. Lite i senaste laget en gång till denna kväll!

Med lite lagom ont i håret vaknade jag inför lördagens utmaning. Lördag och det var dags att fixa tvn så att jag kunde spana in Ranelind på kvällen. Å tänk det gick så bra att syrran kunde komma hit en sväng så vi kunde kolla tillsammans. Tycker faktiskt att Ranelinds låt var helt okey tack vare Sara Li som ju kan sjunga vilket herren inte kunde - men en bra text om kärlek fick han till helt klart. Kvällen avslutades med en klassiker; Bodyguard från 1992. Tänk att kompisen och jag är årsbarn med Whitney Huston som ju så tragiskt dog här om dagen.


Söndag och det betyder ofta tvättstuga - så också idag. Har även haft hjälp med att borra vilket var bra för nu har jag fått upp lite till som stått och väntat. Passade även på att plocka ner julgardinerna, putsa fönstren samt hänga upp nya gardiner. Ute har det varit aprilväder; regn, snö och strålande solsken. Härligt! Passade på att gå en runda innan jag rotade fram en klick potatismos i kylen som förädlades till potatisplättar. Receptet hittar du såklart på Dubbelhakornas välmående om du får lust att laga till lite plättar.

Nu väntar lite "Så ska det låta" och en god natts sömn innan jag är redo för en ny arbetsvecka!

5 kommentarer:

 1. Ja jösses vilekn härlig början det blev på denna "härligt intensiva helg". Tack för att ni brudar ville hjälpa mig med tequilan ;)
  /kramL

  SvaraRadera
 2. Förena nytta med nöje, det låter som en utmärkt helg! Själv förenade jag nöje med vila ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg! Och jag håller helt med vad gäller Ranelid och sara Li !!!!

  SvaraRadera
 4. Nu inser jag att det är du som är den andra skribenten hos "Dubbelhakorna".
  Roligt att kunna läsa om dig.
  (Jag är väninna med Anni)
  /Cari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du hittat hit Cari! Du är alltid lika välkommen in igen;-))

   Radera