måndag 5 mars 2012

Liten lägesrapport...

... från 08-land!

Har varit på en intressant guidad rundtur på Operan tillsammans med Pernilla, Janicke, Maria och Anni. Det var hur mycket som helst att se och extra kul var det ju att Vicke Andrén från Trollhättan hade målat taket i salongen - kände mig redan som hemma;-))

Besök på en Thai som var pråligt pyntad från golvet ända upp till väggarna tillsammans med Agneta, Barbro, Anni, Janicke, Pernilla - nummer 32 tycktes fånga alla denna kväll även om någon tog ett annat nummer;-))

Promenad runt Hammarbysjöstad i ett kylslaget men soligt väder. Hittade till Göteborg där jag åt en underbar fiskgryta tillsammans med Anni och Janicke. Därefter traskade vi vidare och kvällen avslutade Anni och jag på Stadsteatern och såg Kort möte med bland annat Helena Bergström och Jacob "Piplarsson" Eklund. Colin Nutly använde många spännande grepp för att göra föreställningen till en mycket sevärd tillställning.

Idag släpps Bruceskivan och den ska inhandlas. Sen vet jag bara en sak som står på programmet och det är Laleh! Fattar ni eller? Ikväll ska jag se denna underbara artist och få njuta av hennes energi!

Lite bilder bjuder jag på när jag väl är hemma så detta kan ses som en äkta cliffhanger;-))

1 kommentar:

  1. Thairesaturanger ska vara pimpade från golv till tak =9
    Hammarby sjöstad vill jag bo i.
    Bruce har jag aldrig lyssnat på och Stadsteatern är trevligt =)

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera