söndag 1 april 2012

1 år ...

... har gått sen jag flyttade in i lyan. Ett år som startade med ett intensivt skruvand som har avtagit även om allt ännu inte är på plats ;-))

Tänk så fort ett år går! 

Under året har jag lärt mig ett och annat om mig själv. Något har överraskat mig men övrigt har varit rätt välbekant. Jag har även lärt mig en hel del om andra, men jag har fortfarande mycket kvar att lära!

Processer känns som något centralt - det är inte alltid så att alla i processen går i samma takt utan här finns ofta en inbyggd otakt. För mig är det viktigt att låta dessa processer få den tid de behöver och inte skynda på. Men erkänner att jag ser fram emot en tydligare balans.

Nu ligger ett nytt år framför mina fötter. Ett år som jag går in i med vetskapen om att jag klarat det första året utan några större krascher även om jag en och annan gång varit på väg mot en dikeskörning. Men tack vare goda vänner i min omgivning har jag gott om inbyggda krockkuddar.

Ska bli spännande att se vad det har att ge...

3 kommentarer:

 1. Det sägs ju att första året efter en sorg eller en stor förändring är just ett prövo-år. Men som med det mesta så måste man själv ha upplevelsen för att riktigt förstå vad det innebär.
  De andra (vi) som står bredvid gör bara vårt bästa i att förstå känslorna men vet ju egentligen inte alls på riktigt!

  Du verkar ha haft en intensiv känsla och vilja till förändring i ditt liv. Du har varit beredd på att det blir toppar och dalar. Men hur det verkligen är vet man ju inte förrän man står inför faktum.
  Så skönt att nu kunna bocka av det första året med näsan över vattenytan och med spänning se fram emot år två.
  Jag är verkligen imponerad över din handlingskraftighet och ditt sätt att leta och hitta lösningar. Det är starkt!
  Och SOLEN skiner t.o.m på din ettårsdag. Det du!

  SvaraRadera
 2. Ja tänk vad fort ett år kan gå och tänk vad mycket som kan hända på ett år!

  Undrar vad vi gör om ett år från nu?

  Önskar Dig all lycka!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Oj va tiden går fort!!! Fina tankar och förstås ett nytt år framför dig med nya utmaningar och lycka :)

  SvaraRadera