måndag 9 april 2012

Dags för en kortkort arbetsvecka!

Startade min påskledighet i Uddevalla och faktum är att jag avslutade den där oxå. Idag har vi träffats hos syrran och ätit påsklunch.

Vi hade knytis och även om vi sa att vi skulle dra ner på allt så räckte det och blev över. Men det är ju så det brukar vara, eller? Såhär är det i varje fall hos oss. Det som är bra är väl det att nu finns det lunchlådor att mumsa på de kommande dagarna. Det som är mindre bra är att det fortfarande finns kvar utav de två tårtorna som vi hade som efterrätt. En av tårtorna var faktiskt en rest från påskdagen....

Idag har jag lusläst sonens C-uppsats. Ett sant nöje även om temat var tungt. De försöker belysa anhörigas situation och deras behov av stöd efter suicid eller suicidförsök. Helt klart skulle det behövas mer kunskap om hur anhöriga påverkas för här finns fortfarande otroligt mycket okunskap! Snart ska jag lämna över alla mina kommentarer och hoppas att grabben kan fundera på om det är något han vill ändra eller om han vill ha det så som det redan står.

Imorgon är det så dags att börja jobba igen. Det kommer bli en mycket kort arbetsvecka med bara 3 arbetsdagar. Har tagit ledigt på torsdag för att åka till Fagerbergs i Vara och kolla in studentkostym till grabben.

2 kommentarer:

 1. Å va härligt med kort arbetsvecka!
  Jag har en extra lång...hm...
  Ja,det är eländigt med de där tårtorna som blir över,man vill ju inte kasta...har fortfarande kvar av toscakakan...

  SvaraRadera
 2. Skönt med kortvecka! Det har jag också :)

  Tung läsning i sonens C-uppsats, men intressant och viktigt. Alla som på något sätt är har en anknytning till detta ämne borde få mer kunskap.
  Har genom mitt arbete varit på två föreläsningar i detta tema. Båda gångerna var jag ärligt talat helt slut efteråt. Men med lite mera insikt i ämnet.

  Tänk att man äter så mycket på påsken. Alltid blir det över och sedan äter man rester lite när som :)

  Ha nu en fin kortisvecka! Kram

  SvaraRadera