lördag 13 april 2013

Helg ... igen!


Hänger inte med! Kan inte fatta hur fort en arbetsvecka passerar innan det är dags för helg igen! Missförstå mig inte nu - jag har absolut inget emot helger men önskar att det inte skulle gå så attans fort!

Förra helgen gick i utflykternas tecken. Hindens rev och Hornborgarsjön gav mig så många intryck. Att se isen välla in över strandkanten var en upplevelse som hette duga. Synd att jag inte skicka in min film till Västnytt och fick den visad på bästa sändningstid - men jag vet att jag såg nyheten före så många andra för jag var ju där ;-) Tranorna var inte så många (1930 stycken) men ändå ett härligt vårtecken det med. Vägen till Hornborgarsjön kantades av många trevliga loppisstopp även om stoppen inte innebar några fynd. Skönt att låta allt ha sin tid!

Vet inte om det var alla intryck eller vad det har varit men denna veckan har jag varit tröttare än tröttast! Fast såklart om man fyller sina dagar med arbete och kvällar med träffar med fantastiska vänner så blir det inte mycket tid till vila.

Därför är det sans och balans som gäller i mitt liv:
- Så denna helgen tänker jag ta´t lugnt och mest ägna mig åt att hänga i soffan och peta mig i naveln.

3 kommentarer:

 1. Det låter som en bra planering i helgen efter en intensiv vecka. Ha det så bra!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Låter som en skön helg! Jag känner också för att slappa efter intensiva dagar i Prag!

  SvaraRadera
 3. Undrar just hur det gick?

  SvaraRadera