lördag 8 juni 2013

Livskvalitet


Packar ryggan med ett par kalla öl, korv med tillbehör, en nybakt sockerkaka och ger mig av mot Ovandalen. Väl där vandrar jag tillsammans med goda vänner i en ocean av ramslök, det doftar som en hel "chipsfabrik" - fast gott alltså!


Väl nere vid stranden gör vi upp en eld, sitter ner och väntar in den perfekta glöden medan vi uppdaterar oss om vad som hänt sen vi träffades senast. Mycket har hänt, både stort och smått ja en sak har till och med varit omnämnt i riksnyheterna! Kan väl säga som så att det handlade om bristande undervisning i ämnet religionskunskap.
Korven grillas på pinnar som tillverkats av mycket kunniga vänner. Där sitter vi så vid "lägerelden" och känner de ljumna sommarvindarna som driver in från Vänern.


Vi blir kvar långt efter att glöden slocknat innan vi vandrar upp till bilarna igen. Någon kommer på att det är fotbollskval på tvn men vad är det i jämförelse med denna kväll?

Svensk sommar när den är som bäst!


1 kommentar:

  1. Det är nästan (men bara nästan) tur att det ska bli lite svalare och ostadigare väder så att man kan få gjort lite måsten inomhus också! De senaste dagarna (och kvällarna) har varit alldeles underbara!

    SvaraRadera