söndag 2 februari 2014

Återresan

Så har den så börjat efter att ha varit i Stockholm sen i tisdags. Startade med två dagars konferens innan det blev en AW med Lotta. Därefter startade Annis planering med Cirkus Cirkör. En helt fantastisk föreställning!
Fredagen bjöd på Sven-Harrys och konstutställning innan fikastund på Vetekatten. Därefter middag med ett glatt gäng tjejer! Själv blev jag lite trött å fick vila lite innan hemresa;-)
Lördag var det dags för Ernst Billgrens utställning på Kulturhuset vilket var snabbt avklarat så vips planerades det om å vi for till Vårsalongen. Lunch på Bagdad café(oj var det så det hette?) vid Medelhavsmuseet. Mätt i magen bänkade vi oss på Oscarsteatern för att toppad av Galenskaperna som firade 30-års jubileum! Kvällen avslutades på Fotografiska som både bjöd på god mat, trevliga vänner å fantastiska bilder!
Idag har vi avslutat allt med ABBA muséet som var min önskan! Ett fantastiskt museum där man lätt lägger en lång stund å gärna kommer återvända till. Lunch på Blå porten satte punkt för min vistelse;-)

Tack Anni för din otroliga planering samt att du öppnade ditt hem för mig! Är så uppfylld av alla möten å all fantastisk kultur jag mött denna helg!

Nu ska jag vila för imorgon är det jobb å utbildning som gäller;-)

3 kommentarer:

  1. och vila fick du på din evinnerligt långa tågresa. Tur att du hade rejält med mat i magen! Stort tack för en bra helg - hoppas att du funnit ny ork till arbetsveckan!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Ja jösses vilken intensiv och härlig helg du haft! Anni hon kan planera hon! Kram :)

    SvaraRadera