måndag 20 april 2009

Skulle kunna varit bättre


Idag har jag varit på Vårdcentralen - hade turen att få en tid borde kanske köpt en Trisslott eftersom jag verkar ha tur idag;-))

Först fick jag lämna in mitt lilla prov - ett urinprov i en udda burk varför har man aldrig en kisseburk hemma när man behöver den?

Efter en liten väntan fick jag så träffa sköterskan - ojdå.... det mesta som inte borde finnas i urinet fanns där! Så en tid hos läkaren bokades.

Till jobbet - hämta jobb - tänker jobba hemma! Hem lagom till kaffet och när kaffet väl var uppdrucket så var det dags för läkarbesöket!
Inte mycket jobb gjort med andra ord. Å inte mycket mer har det blivit gjort sen dess heller för huvudet hänger liksom inte med! Chatta är väl ungefär så mycket som jag kunnat få till♥

Det blev medicin till mig så nu ska jag bli bra! Turligt nog passade läkaren på att lyssna på de rossliga rören och hjärtat oxå - fick godkänt!
Nu har jag laddat upp med produkter som har massvis med bra levande organismer allt för att balansera effekten av medicinen.

Tänker på det där med fördomar och hur man måste möta dem. Idag har jag mött både en sjuksköterska och en läkare -en man och en kvinna. Men kanske inte så som man är van att tänka sig utan - en manlig sjuksköterska och en kvinnlig läkare♥

Hur har ni det med fördomarna?

4 kommentarer:

 1. Låter som du laddat med rejäla mängder uppåtchck nu!! Bra! PC mot UV-inf brukar hjälpa snabbt ju!
  Drick ordentligt och var rädd om dej!!
  Har inte så mycket fördomar när det gäller manligt o kvinnligt inom sjukvården. Bara de kan sin sak och talar begriplig svenksa med patienterna!
  Kram o natti!

  SvaraRadera
 2. Inga problem med könen inom sjukvården (utom de där funderingarna jag haft när det gäller gynekologer - men då handlar det mer om att de inte får vara snygga!). Har ju nära kontakt med en manlig sjuksköterska tack vare internet, känner kvinnliga (och manliga) läkare irl.

  Å visst är det tur att man kan chatta!

  SvaraRadera
 3. VAd roligt att du läser min blogg ibland! Det visste jag inte...=)
  Klart man har fördomar. Har inte alla det?
  Men jag jobbar på dem...det gör jag...

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Ja i min bransch har jag inte många manliga kollegor,men de finns,och det är skoj!
  Krya på dej nu,drick mycket :)

  SvaraRadera