fredag 30 oktober 2009

Semesterdag!

Idag har jag tagit semester - vill känna av höstlovskänslan lite! Det hela startade med att vi vara ett stort gäng som var i Alingsås och kollade in "Ljus i Alingsås" innan vi avslutade kvällen med att fika. Ett ljusbakelse slank lätt ner det erkänner jag.

Var uppe riktigt länge igår kväll för att jag skulle kunna sova riktigt länge idag - men vem tror ni vaknade vid sexsnåret;-))

Så jag tog på mig kläderna och vandrade ut på Velanda stigarna. På min runda passerar jag en liten skogsstig. Det har varit rejält igenväxt på sidan mot gärdet men nu har det blivit röjt och ljuset kan äntligen kännas av igen;-)) Eftersom magen knorrade lite så tog jag bara den lilla rundan så nu är jag hemma igen - men som den Blå slampa jag är behöver ingen vara orolig för jag tänker gå fler varv under dagen. Eller snarare oroliga är kanske vad ni ska vara och ge er ut och gå ni med;-))

Eftersom jag är ledig så orkar jag fixa och dona lite mer så det blev en omelett med lite sallad till. Te är ju självskrivet så det sitter jag nu här och njuter av samtidigt som jag funderar över vad mer jag ska göra. Det finns en hel del att bita i när det gäller hushållsarbete men å andra sidan så kanske själen behöver sitt idag? Men när jag tittar ut genom köksfönstren så är det inte svårt att prioritera.

När jag druckit upp mitt te tänker jag putsa köksfönstren;-))

5 kommentarer:

  1. Tack för inblicken!
    Vilken kul idé. Blå slamporna! Det var ju ett namn det också... :o) Ser att du ligger bra till på listan.
    Jag tillhör väl de som får heja på. Det verkar inte bli nån reda med mina ambitioner. Jag hoppas jag blir klokare. Det vore bra för mig.

    Jag ska sitta och måla färdigt på en barnbok idag. Det kan du heja på om du vill. Nu ska det bli skönt att få lägga den på brevlådan och ta itu med det pågående livet utanför.

    Kram!
    Ta vara på semesterdagen!♥

    SvaraRadera
  2. Det här ju en helg som behöver ge själen lite tid också. Jag ska ge mig iväg till kyrkogården och tända ljus framåt kvällen.

    Minnas och ge saknaden lite rum.

    Önskar dig en skön Allhelgonahelg!

    SvaraRadera
  3. Hushållsarbetet???....ja men det finns ju kvar sen också....gör något skoj i stället....putsa fönstren??.....tja varför inte...blir ju bra när det är klart!!
    Ha nu en lugn och skönt helg....Varmaste kramisarna!!
    ♥.♥

    SvaraRadera
  4. Om jag fick välja mellan att vårda min själ och putsa fönster...

    Då skulle jag garanterat äta choklad!

    SvaraRadera
  5. Så flotte Fatasibilder du hadde på F-innlegget ditt! Har hatt litt datatrøbbel og ikke fått vært på bloggbesøk i dag! Takk for kommentar!
    -Margit-

    SvaraRadera