Då är det tisdag igen och dags för TisdagsTema
som är ur fokus.
Hahah äntligen ett tema som passar mig som handen i handsken;-))
Det är bara till att tanka in gårdagens bilder och
vips så har man gott om möjliga bidrag!
Som ni ser lärde jag mig att göra marzipangrisar igår
men varför skärpan mer är på bordet
i stället för på grisens tryne
det undrar i varje fall jag;-))
Ur fokus är även jag men det är en helt annan historia...
som är ur fokus.
Hahah äntligen ett tema som passar mig som handen i handsken;-))
Det är bara till att tanka in gårdagens bilder och
vips så har man gott om möjliga bidrag!
Som ni ser lärde jag mig att göra marzipangrisar igår
men varför skärpan mer är på bordet
i stället för på grisens tryne
det undrar i varje fall jag;-))
Ur fokus är även jag men det är en helt annan historia...
Fin marsipangris, om än lite ur fokus :)
SvaraRaderaSöt gris trots att den inte är helt skärpt. I år är första året som jag inte gör marsipangodis. Har gjort det så länge jag kan minnas.
SvaraRaderaHa det så bra!
Marzipangrisen borde ju vara mer I Fokus, men så kan det gå;-)
SvaraRaderaJag tror nog att suddiga grisar också är goda... har du smakat?
SvaraRaderaMen du Anne-Lie, gjorde du den själv så förstår jag, den är jättefin så då lade du ditt fokus på att göra den och blicken var sen dimmig av rördheten..det heter inte så jag vet, men jag menar att du var rörd av din skapelse, att fotot blev ofokuserat! Gissar att den blev god?
SvaraRadera