lördag 11 februari 2012

Lördagsfrukost

Igår var det hotellfrukost med massa gott att välja på, vardagar hemma hos mig är annars inte så varierande. Havregrynsgröt med mosad banan och ett ägg åker fram nästan innan jag vaknat till - behöver gå på rutin för jag är rätt seg när jag stiger upp!

Idag är det lördag och då vill jag ha yoghurt och min hemmagjorda musli! Hittar ingen godare än denna i hyllorna på affären, antingen är den för söt eller för tråkig! Min har inget tillsatt socker däremot russin och annan torkad frukt och så är det både kanel och kardemumma i så nu doftar det kanelbullar i lyan ;-)) 

Men jag tycks inte vara ensam om att mumsa i mig denna musli för idag var det bara en matsked kvar! Den tog jag så klart tillsammans med ett krossat knäckebröd och lite extra nötter. Har gjort ny så när grabbarna kommer upp är den klar sicken tur att de sover så länge;-)) 

Hur ser dina frukostrutiner ut?

Om du vill testa att göra egen så är du välkommen att kika in på Dubbelhakornas!

2 kommentarer:

  1. Jag gör också egen musli eftersom jag tycker att den är godast. Jag har lite flytande honung i den men inget annat sött.
    Min frukost består av en stor kopp te och en skål fil med min hemmagjorda musli. Ibland har jag hemgjord svartvinbärssylt i filen, ibland torkade aprikoser, russin och valnötter. På helgen blir det ett kokt ägg. Jag är en morgonmänniska och älskar att äta frukost.

    SvaraRadera
  2. Älskar att göra egen musli och rosta i ugnen. Och så tillsätta massor med bär - gärna hallon och blåbär - i vaniljfil. Yummie!!

    kram, Marléne

    SvaraRadera