Under en längre tid har jag halkat av spåret när det gäller matlagning använder alldeles för lite grönsaker! Men nu ska det bli ändring på det var så säker.
Här är grunden till köttfärssåsen
som ni ser både lök, morot, palsternacka och torkad svamp
puttrar på innan färsen kommer i.
En för mig ny bekantskap är Savoykål.
På Dubbelhakornas välmående bjuder Anni på
På Dubbelhakornas välmående bjuder Anni på
Pastafjärilar med pancetta, pinjenötter och savoykål
så idag köpte jag ett kålhuvud och...
... serverar familjen!
Gick inte hem hos tonårsgrabbarna här hemma hos mig
men maken och jag har några finfina lunchlådor som väntar oss.
Nu är jag på spåret igen...
Nu är jag på spåret igen...
Din söner är inte som mina söner ;-)
SvaraRaderaVisst är savoykålen vacker!
Grönsakerna på spåret igen, det är bra!
Wow! nu blev jag hungrig. Bra tolkning av temat.
SvaraRaderaIntressant tolkning av temat. Efter att ha sett din fina bild på savoykålen så inser jag att en sådan får jag inhandla och fota någon dag :)
SvaraRaderaÅter ett annorlunda På Spåret.. gillar överraskningar och nu blir man lite sugen på mat oxså:-)
SvaraRaderaFin tolkning. Och det ser både gott, mättande och nyttigt ut.
SvaraRaderaDet är lätt att halka in på fel spår, men desto bättre när man kan korrigera riktningen.
SvaraRadera